
Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşen heyecan dolu seçim sürecinin ardından güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Yahya Öztürk, tebrikleri makamında kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda önceki dönem İzmit Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Emirşah Torun ve beraberindeki heyet, Başkan Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeniden göreve gelmesi dolayısıyla Öztürk’ü kutlayan Torun, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

YÖNETİM KURULUNDAN TEŞEKKÜR MESAJI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, konuklarını ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti. Seçim sonrası oluşan güven ortamının ve birleştirici gücün önemine değinen Öztürk, "Önceki dönem İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Emirşah Torun beye ve ekibine odamıza yaptıkları bu nazik ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulumuz adına gönülden teşekkür ederiz" dedi.

ESNAF CAMİASINDA GÜVEN TAZELEME DÖNEMİ
Yahya Öztürk’ün yeniden başkanlık koltuğuna oturması, ilçe esnafı ve siyaset dünyası tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ziyaret esnasında, odanın yeni dönemde hayata geçireceği projeler ve esnafın kalkınmasına yönelik atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Emirşah Torun, esnaf teşkilatlarının yerel yönetimler için stratejik bir paydaş olduğunu vurgulayarak Başkan Öztürk’e tebriklerini iletti.




