Dün (11 Haziran 2026) gerçekleştirilen başarılı operasyonda, zehir tacirlerine ağır bir darbe indirildi.

Beyza ile Umut Eren  Yılın Düğünü İle Evlendi
Beyza ile Umut Eren Yılın Düğünü İle Evlendi
İçeriği Görüntüle

Gişelerde Kıskıvrak Yakalandı

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekiplerinin istihbarat ve takip çalışmaları neticesinde belirlenen bir araç, TEM Otoyolu Dilovası Gişelerinde durduruldu. Araçta yapılan detaylı aramalarda tam 10.000 gram (10 kg) Skunk adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 Şüpheli Hakkında Adli İşlem

Operasyonun ardından, olayla bağlantısı olduğu belirlenen 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Yakalanan şahıs hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan ivedilikle adli tahkikat başlatıldı.

"Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek"

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız ve büyük bir kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.