Çayırova Fatih Caddesi üzerindeki bir alış veriş merkezinden, kendisine ait montta bulunan maaşının çalındığını söyleyen A. B., durumu polise bildirdi. Konuyla ilgili soruşturma başlatan Çayırova Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, iş yerinde çalışan diğer bayanlarında ifadelerine başvurdu. Parası çalınan A. B ve arkadaşı E.U’nun ifadelerini alan polis, iş yerinde çalışan M.Y.,’nin de ifadesine başvurdu.
 
İfadesi alınan M.Y., ifadesinde çelişkili konuşunca polis M.Y.,’nin parayı çalmış olma ihtimali üzerinde durdu. Konuyu derinleştiren polis M.Y., üzerinde yoğunlaşınca paranın M.Y., tarafından çalındığını anladı. İfadesini yenileyen M.Y. ise verdiği ifadede parayı, ayrıldığı fakat hala sevdiği eski erkek arkadaşı E.Y.,’ye verdiğini söyledi.
 
Olayla ilgili E.Y.,’ye ulaşan polis, E.Y.,’nin ifadesine başvurdu. E.Y., ifadesinde paraya sıkıştığını ve bu konuyu eski sevgilisi M.Y.,’ye söylediğini belirtiyor. M.Y.,’nin kendisine 530 TL para verdiğini de söyleyen E.Y., parayı nereden bulduğunu sormasına karşılık, M.Y., maaşını aldığını ve borcunu kapatması için kendisine getirdiğini söylediği öğrenildi. Çalınan para E.Y., tarafından polise teslim edilirken, parayı çaldığı öğrenilen M.Y., E.Y. ve paranın sahibi A.B., savcılığa sevk edildi. Savcılığa sevk edilen müşteki ve zanlıların serbest bırakıldığı bildirildi.