3 genç ölümden döndü
 Körfez’de, bakım ve onarım nedeniyle daraltılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip, bariyerlere vuran araç takla attı. Kazada halen araçların altında takılı olan kar lastiklerinin kaymada etken olduğu belirtildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Halit Bostan, Osman Kökçam ve Bilal Yazıcı, Yenikent’e taşınan okullarının yeni yerini görmek istediler. Halit Bostan’ın kullandığı 41 B 2247 plakalı otomobil ile yola çıkan 3 genç, Tütünçiftlik’te kaza geçirdiler. Halit Bostan, kullandığı araçla Kahveler Durağı mevkiinde bakım nedeniyle tek şeride düşen yolda hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce bariyerlere vuran otomobil, daha sonra da takla atarak ters döndü. Şans eseri yoğun trafik nedeniyle araçlar yavaş olduğu için karşı yönden gelen araçlarla çarpışmayan otoda bulunan 3 kişi kazayı hafif yaralarla atlattılar.

3 öğrenci vatandaşlar tarafından takla atan araçtan çıkartıldı ve olay yerine gelen ambulansla Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik bir süre tıkandı. Kazaya, zamanında değiştirilmeyen ve bu mevsimde yol tutma kabiliyeti azalan kar lastiklerinin et6ken olduğu belirtildi. İmam Hatip Lisesi 4. Sınıf öğrencisi 3 genç tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817