AK Parti’de Körfez İçin Genç Aday Adayı!

Belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için aday adayı olmak isteyen isimler bir taraftan kent içi ve genel merkez düzeyinde çalışmalarını sıklaştırırken, diğer taraftan da başvurular için sürecin başlamasını bekliyorlar.

 

FERHAT SELVİ DE ADAY ADAYI OLACAK

Bu kapsamda Körfez ilçede yeni ve genç bir ismin Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi. İlçenin genç ve tanınmış simalarından olan, FS Müşavirlik ve Denetim firmasının sahibi olarak mesleğinde ciddi bir başarı ortaya koyan genç iş insanı Ferhat Selvi’nin de başkanlık için aday adaylığı başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

 

ÇAMLITEPE’DE İKAMET EDİYOR

Aslen Sivaslı olan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeliği de bulunan, aynı zamanda geçmişte Körfez ilçe ve il düzeyinde Öğrenci Meclisi başkanlıklarını başarı ile yerine getiren ve sonrasında iş hayatına atılan Selvi’nin aday adaylığının ilçede büyük sükse yaratabileceği belirtiliyor. Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde ikamet eden Ferhat Selvi’nin sürecin başlamasının ardından resmi başvurusunu yapacağı ve genç bir düşünce ile yola çıkacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Smmm Aslı Urlu 10 ay önce

Genç, dinamik, dürüst insanlara her daim ihtiyaç var. Ferhat Selvi beyefendi için tam destek verilir.

Avatar
Ahmet 10 ay önce

Hayırlı olsun Çok isabetli bir karar körfezin genç dinamik herhangi bir akçeli ve ahlaki işe bulaşmamış böyle bir adaya ihtiyacı vardı

Avatar
GençBakış 10 ay önce

Genç yaşına rağmen alanında tecrübeli ve başarılı birisidir. İlçemizi iyi tanıması ve sorunlarını bilmesi, vizyon sahibi olması, adil ve ahlaklı oluşundan dolayı Körfez Belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum.

Avatar
gkhan 10 ay önce

Tebrik ederim Ferhat bey, Allah muvaffak etsin.

Avatar
Fenerli 10 ay önce

Yenilik yapmak istiyorsak yeni yüzler şart.

Avatar
Dadaş 10 ay önce

Körfeze böylesi başkan yakışır hayırlısı olsun ferhat bey

Avatar
Av. Ercan Arı 10 ay önce

7 yaşımdan beri arkadaşım olur, bu kadar düzgün, çalışkan, eğitimli, bilgili ve ilkeli bir insan Körfez’e çok yakışır, Körfez’deki bütün sorunların üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok, eğitimli ve bilgili insanları görmek isteriz, yolun açık olsun kardeşim…

Avatar
Ağadere esnafı 10 ay önce

Ferhat Selvi Ak partide geçmişten bugüne teşkilatta yer alan tüm siyasi büyükler tanır. Ak parti içinde temiz Ferhat bey gibi nice yüzler var elbette bu kişilere fırsat verilmesi gerekiyor. Türkiye yüzyılında bunu sağlayacağına genel merkezin inançımız tamdır.

Ferhat selviye cesareti için tebrik ederiz hayırlı olsun