Almodem Çok Farklı

ART ARDA GOLLER

Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve gruptan çıkmayı garantileyen iki takımın mücadele ettiği maçın ilk yarısı iki yönlü oynandı. Devrenin ilk bölümünde iki takımda birbirlerini tartarken ikinci bölümdü Almodem Çelik Yapı üstünlüğü ele geçirdi ve üst üste bulduğu gollerle 3-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da rakibine oranla yine daha etkili bir oyun sergileyen Almodem Çelik Yapı, sahadan 8-1 galip ayrıldı.

PROTOKOL DE İZLEDİ

Bu arada oynanan bu önemli maçı izleyenler arasında; DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, İl Teşkilat Başkanı Semih Taşveren, İl Sağlık Çalışmaları Başkanı Batuhan Aykan, İlçe Sekreteri Ali Kaya, İlçe Teşkilat Başkan Savaş Taş, Yerel Yönetimler Başkanı Hatip Torgay, Mali İşler Başkanı Hande Sayan, eski belediye ve il genel meclis üyelerinden KOTSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Allak, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, iki takımın sporcuları ve yöneticileri ile yakınları katıldı.

MAVİ NOKTA MOTORS: 1

ALMODEM ÇELİK YAPI: 8

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Berkay Duran

MAVİ NOKTA MOTORS: Birtan Girgin, Ferdi Kılıç, Tayfun Demir, Anıl Kılıç, Emre Palaz, Mücahit Bozkurt, Furkan Sefa Aydın

ALMODEM ÇELİK YAPI: Tarık Uzunboy, Tufan İmre, Onur Topçu, Ali Yeniçeri, Fatih Tuğ, Levent Taşkın, Samed Gürsel

GOLLER: Onur Topçu (4), Levent Taşkın, Samed Gürsel (2), Fatih Tuğ (Almodem Çelik Yapı), Furkan Sefa Aydın (Mavi Nokta Motors)

SARI KARTLAR: Samed Gürsel (Almodem Çelik Yapı), Furkan Sefa Aydın (Mavi Nokta Motors)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.