Arı yüzünden az daha ölüyorlardı
 Hareket halindeki aracın açık olan camından içeri giren arı araç şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine sebep oldu. Yoldan çıkarak tarlaya uçan araçtaki bir aile ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, Kandıra Kaynarca’dan Kefken istikametine gitmekte olan Mustafa Şen yönetimindeki 34 AT 1461 plakalı panelvan tipi araçla ilerlerken açık olan camdan içeriye bir arı girdi. Şoför Mustafa Şen, araca giren arıdan korkunca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç tarlaya uçtu. Araç içinde bulunan Mustafa Şen, Adem Şen, Şerif Şen, Fatma Şen ve 3 yaşındaki Ege Şen çeşitli yerlerinden yaralandı. Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar ayakta tedavi görürken, 3 yaşındaki Ege Şen hastanede tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817