banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Aslı Kuş’a Doğum Günü Sürprizi
 Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş’a mesai arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kültür Müdürü Mücahit Bulut, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler çalışanları Haber Editörü Enes Keskin, İletişim uzmanı ve Sosyal Medya Sorumlusu İlhan Kartal, Grafiker Eda Eryiğit, Kameraman Muhammet Uğur Yurdsever ve Metin Ali Aşıkoğlu, Kültür Müdürlüğü çalışanlarından Aldulkadir Yılmaz, Sefa Kaya ile Körfez Belediyesi çalışanlarının sürpriz doğum günü kutlaması ile karşılaşan Aslı Kuş oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

 

Aslı Kuş, “Belediyemizde ve Müdürlüğümüzde

Birlik ve Beraberliğin Devam Etmesini Diliyorum”

Neşeli anların yaşandığı Sürpriz Doğum Günü Kutlamasında kendisi için hazırlanan üzerinde “İyi ki Doğdun Aslı Müdürümüz” yazan pastayı “Belediyemizde ve Müdürlüğümüzde birlik beraberliğin devam etmesini diliyorum diyerek pastayı kesti. Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş, “Bu güzel ve sürpriz doğum günü jestinizden dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim için böylesine anlamlı olan bir günde tüm sevdiklerimin yanımda olması ve benim bu sevincimi paylaşması beni çok mutlu etti. Yeni yaşımın geçtiğimiz yıllarda ki gibi birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum.  Tüm çalışma arkadaşlarıma ve Belediye Başkan Yardımcımız İsa Taş’a böylesine güzel bir Doğum Günü Sürprizi düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Bu güzel günün benim için ayrı bir yeri olacak tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İsa Taş,”Çok İyi Ve Çalışkan Bir Ekibiz”

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aslı Kuş’un yeni yaşını kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Çok iyi ve çalışkan bir ekibiz, bugün olduğu gibi daha nice senelere birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmak dileğiyle” diyerek Aslı Kuş’u yeni yaşını tekrar kutladı.

Başkan Baran, “Genç ve Dinamik Bir Ekip Kurduk”

Aslı Kuş kesilen pastayı çalışma arkadaşlarına ikram ederek bu güzel günü hazırlayan mesai arkadaşlarına tekrar teşekkür etti. Bu güzel anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraflar çekildi. Çekilen fotoğrafların ardın dan Aslı Kuş doğum günü pastasını Körfez Belediye Başkan’ı İsmail Baran ile paylaştı.

Belediye Başkan’ı İsmail Baran, “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aslı Kuş yeni yaşını kutluyorum. Belediyemizde genç ve dinamik bir ekip kurduk bu ekiplerden biri ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzdür. Genç ve dinamik bir müdür ile birlikte geçen bu kısa zaman da çok başarılı bir zaman geçirdik. Bu ilerleyen zamanlar da birlik ve beraberliğin devam etmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu zaman aşılmayacak dağ yoktur. Genç ve dinamik bir ekiple Körfezimize daha güzel hizmetler edeceğimizi düşünüyorum. Aslı hanımın yeni yaşının sevdikleriyle birlikte kendisine sağlık, mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum” dedi.

Aslı Kuş ekip arkadaşlarının düzenlediği süpriz doğum gününde duygusal anlar yaşadı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,Basın yayın biriminde çok başarılı işlere imza atan Aslı Kuş'un doğum gününü tebrik ederek 'Aslı hanım benim sağ kolumdur ' dedi.

Körfez İlçenin başarılı Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdüremiz Aslı Kuş’un yeni yaşını kutluyor, yeni yaşının kendisine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum,dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826