AYGÜN VE CEYHAN, CAMİ PROJESİNİ İNCELEDİ

Yenikent’e İnşa Ediliyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ile birlikte Hoca Ahmet Yesevi Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Bölge sakinlerinin ibadet ihtiyaçlarını karşılayacak proje Yenikent Mahallesi’nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yanında yer alan bölgede inşa ediliyor.

2 Bin Kişilik İbadet Alanı

Camide 2 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceğini belirten Başkan Bulut, “7 bin 200 m2 alan üzerine inşa edilen camimizin içerisinde erkek ve kadın eğitim odaları, şadırvanlar ve gasilhane, iki adet işyeri, çay bahçesi ve kafeterya yer alacak. Yapım çalışmalarımız oldukça hızlı ilerliyor. Projemizi hizmete açtığımızda 2 bin kişi aynı anda ibadet etme imkanı bulacak” dedi. Milletvekili Aygün ve İl Başkanı Ceyhan da projenin bölgede çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.