banner2779
banner2752
banner2750

Babadan oğula destek
 MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, seçimlere ve çalışmalara ara verildiği dönemi, oğlu ile inşaat ve inşaat işleri üzerine işyeri açarak değerlendirdi.

Teşkilatçılığı ile tanınan ve MHP’nin aranan yüzlerinden olan İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun az bilinen bir yönü de inşaat işleri üzerine çalışmasıydı. Zeki Gürsu, parti çalışmalarının azaldığı dönemi fırsat bildi ve oğlu Mustafa Gürsu’nun da faaliyet gösterdiği inşaat ve inşaat işleri üzerine yeni bir işyeri açtı. Açılan işyerinin adını K. Körfez İnşaat Limited Şirketi koyan Mustafa Gürsu (25), özelle de villa ve benzeri evlerin bahçelerinde, sitelerde istenen havuz yapımında usta bir kadroya sahip. Babasının da verdiği destekle iş koluna hızlı adımlarla giren Mustafa Gürsu, inşaat, mantolama, çatı, izalasyon, boya, kalebodur, fayans ve benzeri inşaat ilşlerinde, kredi kartlarına uygun taksitlerle ve kaliteli malzeme, uygun fiyatla sektörde iddialı olduğunu belirtiyor.

İlk etapta, Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi Hava Lojmanları karşısı numara 93’de işyerini açan Mustafa Genç, daha sonraki aşamalarda şubelerde açacağını ve bu alanda iddialı firmalardan olacağını söylüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751