Balıkçı, CHP’den  Körfez İçin Aday Adayı

Körfez İlçe Örgütü binasının yer aldığı iş merkezinin önündeki alanda kurulan platform üzerinden kendisi için toplanan coşkulu kalabalığa seslenen aday adayı Balıkçı, önemli mesajlar verdi ve geçmişe atıfta bulundu.

BİR ANISINI ANLATTI

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanlığı aday adayı Tayfun Balıkçı, “Körfez’imizin değerli insanları ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Açıklamasının devamında Körfez’i yönetmeye hazır olduklarını dile getiren Balıkçı, “25 yıl Hüseyin Avni Şirin burayı yönetti, bir daha şans gelmedi. Bir gün İstanbul’da çalıştığım dönemde sabah erken saatte birinin bir şeyler yaptığını gördüm. Apartmandaki arabalardan birini çalacağını düşündüm. Aracımın uzun farlarını yaktım, karşımdakinin Hüseyin Avni Şirin olduğunu gördüm. Akşam atılan asfaltı ölçüyordu. Ne yapıyorsunuz dedim, asfaltın kalınlığını ölçtüğünü dile getirdi.

“KÖRFEZ’İ YÖNETİMİYORLAR”

Şimdi 1 milyar 330 milyon TL bütçeli bir belediye yönetiliyor, fakat görüyor musunuz, 30 yıldır hiçbir çalışmaları olmadı. 1977 yılında ilçede yaşayanlar için kişi başına düşen miktar 5.638 TL idi. Şimdi ise 1.880 TL düşüyor. Bu kadar bina, bu kadar yol, bu kadar altyapı sorunu var ve ellerindeki bütçe ile bu ilçeyi yönetemiyorlar” dedi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Bu arada aday adaylığını ilan eden Tayfun Balıkçı’yı yalnız bırakmayanlar arasında CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski Hereke Belediye Başkanı Ahmet Arıt, eski Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin, Derince Belediye Başkan aday adayı Sertif Gökçe, GÖRSEM Başkanı Dursun Karaman, CHP Körfez İlçe eski Başkanı Bülent Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.

HÜSEYİN AVNİ ŞİRİN’İN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Öte yandan aday adaylığını ilan eden Tayfun Balıkçı, Körfez Belediyesinin geçmiş belediye başkanlarından Hüseyin Avni Şirin’in kabrini ziyaret etti. Şirin için Fatiha okuyan Balıkçı, “Kurucu ve efsane belediye başkanımız merhum Hüseyin Avni Şirin’ini kabri başında sosyal belediyecilik anlayışını bıraktığı yerden daha ileriye taşıyacağımızın sözünü verdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.