Balıkçı’ ''Çok kapsamlı bir süreç yürütüyoruz.''

Balıkçı’dan Hürriyet’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geçtiğimiz hafta sonunda Körfez’de gerçekleşen ön seçim sonrası siyasi etiğe yakışmayacak bir şekilde  ilçe başkanı Gülseren Solmaz ve Belediye Meclis üyesi Erkan Uygun'un aday adayı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun'u açık desteklemesine ragmen en yüksek oyu alarak partinin ilçedeki belediye başkan adayı olan Tayfun Balıkçı, İzmit’te yapılan ön seçimde güven tazeleyerek yeniden aday olma başarısı gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Başkan Hürriyet ve başkan adayı Tayfun Balıkçı, seçim süreci ile ilgili istişarelerde bulundu.

 “TÜM İLÇELERE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ GELECEK” Körfez’deki ön seçimi kazanan Balıkçı’yı tebrik eden belediye başkanı Hürriyet, “Kocaeli’deki tüm ilçelere sosyal belediyeciliği getirmek için çalışıyoruz. Sizlere seçim sürecinde başarılar diliyorum. Vatandaşlarımıza en iyi, kaliteli hizmeti sağlamak adına dayanışma içerisinde olacağız. İzmit’te halka dokunan çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından hissediliyor. Körfez halkı da nefes alabilmeyi, en güzel projeleri hak ediyor” dedi.

 “İDDİALI BİR SÜREÇ YÜRÜTÜYORUZ” Tayfun Balıkçı ise 31 Mart’tan sonra Körfez’in de İzmit’teki gibi soysal belediyecilik anlayışıyla yönetileceğine inandığını söyledi. Balıkçı, “2019’da İzmit, Fatma başkanla birlikte yeniden sosyal belediyeciliğe kavuştu. Hayata geçirdiği projeler tüm Türkiye’ye örnek oldu. Biz de önümüzdeki seçimleri kazanarak benzer çalışmaları Körfez ilçemizde yapacağız. Çok kapsamlı ve iddialı bir süreç yürütüyoruz. Körfezlilerin mutluluğu için çalışıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.