BAŞKAN BARAN;"TÜRKİYE, KOSKOCA BİR COĞRAFYANIN UMUDU"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, umre dönüşü hem hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan hem de program daveti için makamına gelen konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran son olarak Kocaeli Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi Özen’in yer aldığı heyet ile birlikte Kars Ardahan Iğdır Vakfı yönetimini ağırladı.

BARIŞ VE HUZUR İÇİN

Karşılıklı görüş alışverişinin de bulunulduğu ziyaretlerde hem yerel hem de Türkiye gündemine değinildi. Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili konuşan Başkan İsmail Baran, “Afrin Harekatı'nda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 1000'e doğru yaklaşıyor. Şehitlerimiz de var. Ama bizim şehitlerimizin bir de inancı var. Onlar sevgili Peygamberimizin o müjdesine doğru yürüyorlar. Cumhurbaşkanımızın da altını çizdiği gibi, Türkiye orada barış ve huzur için var.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Biz koskoca bir coğrafyanın umudu olan Türkiye’yiz. Bunu bizzat hem ziyaret ettiğimiz hem de ziyaretimize gelen konuklarımız söylüyor. Ülkemizin milli bekası için yılanın başını ezmek zorundaydık. Kahraman Mehmetçiğimiz orada terörü tehdit olmaktan çıkarana kadar var olacaktır. Bizler de her zaman onların yanında yer alacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817