BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜRE GELDİLER


Ziyarette muhtarlık azaları Mehmet Aktaş, Ahmet Selvi ve Zeki Çetinkaya da yer aldı.

Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan muhtar Nazmi Özdemir “ Başkanımıza köyümüze yaptığı hizmetler için teşekkür etmek istedik. Belediye Başkanımız sayesinde köyümüzde parke döşenmedik tek bir adım yer kalmadı. Her türlü sorunumuzu belediyeye ilettiğimizde kısa süre içinde çözülüyor. Köyümüzde İzmit Belediye Başkanımız sayesinde hiçbir sorun ve eksik kalmadı dersem  yeridir” şeklinde konuştu.

ŞEHİR KONFORUNDA KÖYLER

Muhtar ve azaları tarafından fındık ve ıhlamur hediye edilen Başkan Doğan da “ Bizler köylerimizi seviyoruz, köylerimizdeki yaşam kalitesinin daha iyi olması için elimizden geleni yapıyoruz. İzmit Belediyesi olarak 50 köy 52 mahallemize eşit hizmet götürme çabasındayız. Bizim köylerimiz Avrupa’nın en güzel köyleri. Eskiden köyden şehre olan göçü, yaptığımız hizmetlerle şehirden köye şeklinde dönüştürme çabası içindeyiz. Onlarca köyümüzde evlerin kapılarına kadar parke döşedik. Çeşmeler yaptık, camilere, okullara destek olduk. Konaklar yaparak köylümüzün yaşam kalitesini daha da arttırıyoruz. Hemen her köye  çocuk parkları yapıyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz köylümüzün emrinde. Ziraat mühendisimiz, veteriner hekimimiz sık sık köyleri ziyaret ederek istek ve şikayetleri dinliyorlar, hayvancılık ve tarım başta olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunuyorlar. Köylerimizi, köy dokusu ve köy havasında şehir konforuyla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817