BAŞKAN SÖĞÜT, “YARALARI MİLLET OLARAK BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek verecek olan Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği üyelerini uğurladı. Ulaşım ve araç-gereç desteği sağlanan ekibe kolaylıklar dileyen Başkan Şener Söğüt, “Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz.

KURTARMA EKİBİ YOLA ÇIKTI

Deprem bölgesinde canla başla çalışan başta AFAD olmak üzere devletimizin tüm kurumlarının ve yardım ekiplerinin üstün gayretleriyle, göçük altında kalan vatandaşlarımızın salimen çıkarılması ve can kaybının artmaması en büyük dileğimiz. İlçemizdeki MAG üyelerimiz de arama kurtarma çalışmalarında bulunacak.

BİRLİKTE SARACAĞIZ

Körfez Belediyesi olarak gerek bizler, gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse diğer ilçe belediyelerimiz AFAD koordinasyonu ile vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda adımlarımızı atıyoruz. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817