BİLGİEVİ HAYATLARINI DEĞİŞTİRDİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, birbirinden eğlenceli ve eğitici aktivitelerle öğrencileri, bilgi destek programları ve sosyal, kültürel faaliyetlerle okul dışında da bilgiden mahrum bırakmıyor. Ülkemizdeki kitap okuma oranlarının düşük olması geleceğimiz için sosyal yönden büyük bir tehlike arz ediyor. Bu yüzden ülke genelinde kitap okuma oranını yükseltmeye katkıda bulunma amacı ile Bilgievleri öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırılıyor. Çocuklara kitap okumayı sevdirmek için Bilgievleri’nde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. En çok kitap okuyanlara çeşitli hediyeler verilerek kitap okumaya teşvik ediliyor.

 

“BİLGİEVİ BANA KİTAPLARI SEVDİRDİ”

Yaz tatilinde Bilgievi’ndeki yaz etkinlikleri programına katılan 6. sınıf öğrencisi Sıla Ay, “Bilgievlerine yaz etkinlikleri için gelmiştim. Buradaki etkinlikleri çok sevdiğim için okullar açılınca da gelmeyi düşündüm. Bilgievi’nde kitap okuma alışkanlığımı daha çok geliştirdim. Önceden de kitap okuyordum ama burada yapılan böylesine güzel etkinliklerle kitapları daha çok sevmeye başladım.

 

“OKULDAKİ BAŞARIM YÜKSELDİ”

Bilgievi’nde yapılan kitap kurdu etkinliklerinde 2 aylık süreçte 24 kitap okuyan Sıla Ay, “Buradaki etkinlikler beni kitapları daha çok sevmeye teşvik etti. Bu etkinliklerde başarılı olabilmek için daha çok okumaya başladım. Burada gördüğüm ders destek programı ile okuldaki başarımı daha çok yükselttim. Bilgievi’ne bu sene başladığım için geçen seneye göre notlarım daha iyi. Buradaki öğretmenlerimi çok seviyorum ve hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817