Bonzai satıcıları suçüstü yakalandı
 İzmit’te uyuşturucu maddesi sattıkları gerekçesi ile polis ekiplerince gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubeye bağlı Narkotik Büro Amirliği ekiplerince İzmit’te uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 3 şahsı suçüstü yaparak gözaltına aldı. İzmit Kadıköy Mahallesinde R.Ö., E.E. ve M.O. isimli üç kişinin uyuşturucu madde sattığı yönündeki ihbarı değerlendiren polis ekipleri şahısları takibe aldı. Şahısların satış yaptığını tespit eden Narkotik Polisi şahısları suçüstü yakaladı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şahısların üst aramalarında satışa hazır 9 fişek bonzai maddesi ele geçirildi. Evlerinde yapılan aramalarda ise 13.5 gram esrar maddesi, ruhsatsız 1 adet tabanca ile 1 adet pompalı ve 25 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete getirildi. Emniyette biten işlemlerin ardından şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak ve kullanmak suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817