Ceyhan, süreci her yönüyle anlattı
 AK Parti İl Başkan Adayı Şemsettin Ceyhan, 7 Şubat Cumartesi günü Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek kongre öncesi İzmit, Derince, Körfez ve Kandıra il delegeleriyle bir araya geldi. 

YOĞUN KATILIM, TAM DESTEK
Kocaeli Fuarı içinde bulunan Dr. Şefik Postalcıoğlu Koferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya yaklaşık 200 delege katıldı. Adaylık sürecini tüm detaylarıyla anlatan Ceyhan, şeffaf bir süreç yaşadıklarını, herşeyin kamuoyu önünde gerçekleştiğini kaydetti. İl başkanlığı için aday olan diğer 5 ismin bu görevi en az kendisi kadar hak ettiğini, herşeyin takdir-nasip çizgisinde gerçekleştiğine vurgu yaptı. İl delegelerinden 3 yılda bir gerçekleşen kongrede sorumluluk bilinciyle oyunu kullanmasını istedi. Kürsüye 40 derece ateşle çıkan Ceyhan'ın akıcı ve gelişmeleri tüm detaylarıyla anlattığı konuşması ayakta alkışlanırken, delegeler toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantıya ev sahipliği İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz yaptı. AK Parti Kocaeli İl Kongresi 7 Şubat Cumartesi günü Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek. Kongre saat 14:00'te başlayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.