CİVELEK ''HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ''
 Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, ilçe başkanları, ilçe yürütme kurulu üyeleri, birim başkanları katıldı.

Toplatının açılış konuşmasını yapan il başkanı Civelek, samimiyet, güçlü kardeşlik bağları kurarak başarılı olduklarını belirterek,  30 Mart’ı güçlü bir şekilde geçirdik. Kendilerini dindar gösterenler samimiyet testinden geçemediler. Sözüm ona varlık göstermeye çalıştılar. Samimiyetlerini ve kaç okka yaptıklarını gördük. Diğer siyasi partiler seçim gecesi erkenden kapıları kilitleyip evlerine gittiler. Biz de sevindik ve şükür namazları kıldık. Ertesi gün çalışmalara kaldığımız yerden devam ettik. Bizim ülkemizde  ve ilimizde  muhalefet sorunu var. Kuşun bir kanadında bozukluk var, başkalarının kuyruklarına takılmış medet umuyorlar.” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ankara’da,  Başbakanımız yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanlığı için görüşlerimizi açıkladıklarını belirten Civelek,  24 Nisan Perşembe günü  22 Kocaeli büyük kongre delegesinin Ankara’ya giderek temayüllerini aktaracaklarını söyledi.  Civelek, “ Eski seçimleri kazandık. 13-0 için şükürler olsun. Keşke şunu da yapsaydık diyeceğimiz bir iş olmadı. Seçimlere kadar ne gerekiyorsa yaptık. Kapı kapı çalışmaya devam edeceğiz.  Seçimlerde çalışan teşkilatlara teşekkür ziyaretlerine başlayacağız. “dedi.  Başbakanın “9 kişilik Sandık seçim yönetim kurulları sadece seçimlerde çalışmaz” sözünü aktaran Civelek, şöyle konuştu,  “10 Ağustos’ta ilk seçimde istediğimiz sonucu alacağız. Biz, kalabalık teşkilatımızla çalışacağız. İlk kez milletimiz kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Biz temayülümüzü söyler, dualarımızı yapar, büyüklerin verdiği karar için hayır vardır deriz. Bizim işimiz seçim için çalışmaktır.”

BAKANLARIMIZIN SEÇİM TAHMİNLERİNİ BİLE AŞTIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’da, 12 ilçemizin tamamında oylarını  3-5 puan daha fazla yükselttiklerini ve  sorumluluklarını arttığını belirtti, “Siyaseti, biz halkımıza hizmet olarak görüyoruz, halkımızın hizmet karıyız. Bütün entrikalara rağmen, seçimleri kazandık. Türkiye ve ilimizde güzel bir sonuç aldık.” dedi.  Hedeflerinin Kocaeli’de Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Anayasa referandumunda aldığımız oyun üzerine çıkmak olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Etkili bir çalışma yapmak için gerekirse, ilçe, il başkanı, milletvekilini gittiği yere davet etsin. Bakanlarımızın seçim tahminlerini bile aştık. Referandum da aldığımız oy kadar ilçe ve mahallelere hedefleri vermemiz lazım, her sandık görevlisi hedefi yakalamak için çalışmaya başlamalıdır. Seçilecek Cumhurbaşkanına bu sonucu armağan edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817