Çöven Öğrencilere Muhtarlığı Anlattı

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Körfez ilçesinin en büyük yerleşim bölgesi olan Mimar Sinan Mahallesi’nde dört dönemlik muhtarı devirerek mahalle muhtarı seçilen Mehmet Çöven, hemen her gün tebrik için gelen konuklarını ağırlıyor. Bu ziyaretler kapsamında önceki gün çok özel bir grup da Çöven’e konuk oldu.

ÇÖVEN TEŞEKKÜR ETTİ

Mimar Sinan İlkokulu 4/K sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Mine Akdeniz ve sınıf temsilcisi Dilek Çapın ile birlikte Muhtar Mehmet Çöven’e konuk oldu. Çocukların sorularını yanıtlayan ve muhtarlık görevleri ile ilgili küçüklere bilgiler aktaran Çöven, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sorularını cevapladık. Yavrularımızın içten ve sevecen halleri günümüzü güzelleştirdi. Ayrıca sınıf öğretmenimiz Mine hocamız ve sınıf temsilcimiz Dilek hanıma teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.