Diyetisyen Söğüt’e  En Anlamlı Ziyaret!

Bu kapsamda ilimizde görev yapan diyetisyenlere bazı özel isimlerden ziyaretler gerçekleşiyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de, eşi Hatice hanımla birlikte aynı zamanda bir diyetisyen olan kızı Merve Söğüt’ü çalışma ofisinde ziyaret etti.

İKİNCİ ZİYARET PARTİDEN

Kızının Diyetisyenler Günü’nü de ziyaret eden belediye başkanı Söğüt, kendisine başarılar diledi ve kızının şahsında tüm diyetisyenleri özel günleri dolayısıyla tebrik etti. Söğüt çifti buluşmanın sonunda kızlarına bir de çiçek takdim etti. Merve Söğüt’e bir ziyaret de AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile yönetimi tarafından yapıldı. Ziyaret sırasında konuk başkan Demir, Merve Söğüt’e bir çiçek takdim etti. Buluşmada Söğüt’ün annesi Hatice hanım da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817