DOĞAN, GENÇLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 İLAYDER Yönetim kurulu üyesi Adnan Kızıltepe ve gençlik birimi üyeleri Hüseyin Yılmazoğlu, Enis Aliş, Selman Şahin, Alaattin Akbaş, Abdulsamet Sadık, Sevim Tosun, Merve Eskitoğlu ve Elif Pala’nın yer aldığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. İLAYDER yetkilileri, Başkan Doğan’a gençlere yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

GENÇ DOSTU BELEDİYEYİZ

 

Ziyarette konuşan Başkan Doğan”  gençler bize her zaman moral ve enerji vermektedir. Avrupa’nın en genç nüfusuna sahip olan ülkemizde gençlere yönelik faaliyetler daha büyük önem taşımaktadır. Bizler, İzmit Belediyesi olarak genç dostu bir belediyeyiz. Gençlere yönelik bir çok faaliyetimiz, projemiz, düşüncemiz var. Özellikle bu konularda sizlerin de fikirlerine ihtiyaç duyuyoruz. Gençlik birimimiz var. Gençlerle ilgili, gençlik kampımız, Genç-İz, EURODESK, Speaking Cafemiz, Genç Girişimciler Merkezimiz, 3D Yazıcılar ve Tasarım merkezimiz var. Bütün bu  hizmetlerimiz  siz gençlerin hizmetindedir. Sportif faaliyetleri çok önemsiyoruz. Sanat ve kültürel faaliyetlere de destek veriyoruz. Sizlerden de projeler bekliyoruz”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817