DOĞAN, TARİHİ BAŞARI ELDE ETTİK
 Ak Parti’den tekrar Kocaeli milletvekili seçilen  Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Zeki Aygün”

Bu başarıda imzası olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek için ziyaretlerde bulunuyorum. Bizlere güvenen halkımıza da teşekkür ederim. Elde ettiğimiz büyük başarıda büyük emekleri olan Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Meclis açılıncaya kadar,  bize destek veren, bu milletin yüzünü güldürmeye vesile olan tüm hemşerilerimize teşekkür ziyaretlerinde bulunacağım” dedi.

 HEPİMİZ SAMİMİYİZ

 Başkan Doğan’da tekrar milletvekili seçilen Zeki Aygün’ü kutlayarak “ Biz, iyi bir ekibiz, iyi bir takımız. En yukardan, en aşağıya kadar görev almış tüm gönüldaşlarımız gerçekten birbiriyle uyum içerisinde, güzel ilişkiler içerisinde. Halkımıza, şehrimize hizmet için gayret ediyor. Hepimiz samimiyiz. Hepimiz, birbirimize halkın verdiği sorumluluk, halkın verdiği görevler konusunda destek oluyoruz.

 

HALKIMIZ DEVAM EDİN DEDİ

  Halkımız bir kez daha “size güveniyoruz. Hadi bakalım devam edin. Her şeyimizi size emanet ediyoruz” dedi. Böyle olunca biz de kendimizi daha ağır bir sorumluluk altında hissettik. Halkımızı mahcup etmemek için, halkımıza layık olmak için şimdiye kadar olduğu gibi gecemizi gündüzümüze katacağız, haramı helali bilerek yolumuza devam edeceğiz. Bütün hedefimiz hizmet etmek olacak. Çocuklarımıza, daha güzel bir ülke ve dünya bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam devam edeceğiz. Bu başarı tüm Türkiye’nin başarısıdır.

 

BİZLERE GÜVENİLDİ

  Partimize güvenerek tek başına iktidar görevi veren tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. İzmit’te yüzde 51’i geçen tarihi bir oy oranı aldık. İzmit’te her iki kişiden birinden fazlası bize destek verdi, bizim hizmetlerimize destek verdi. Zeki Aygün arkadaşımız,  her zaman halkımızın sorunlarına duyarlı olmuş. Bizim taleplerimizi, bizim Ankara’daki işlerimizle ilgili çalışmalarımıza yardımcı olmuş bir milletvekilimizdir. Allah Ankara’da kılıçlarını keskin etsin” şeklinde konuştu.

 Ziyarette AK Parti kurucusu ve parti duayenlerinden Orhan Atabay da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817