ELEKTRİK ZANLISI TUTUKLANDI..!

Sorgusu sonrasında adliyeye çıkartılan şahıs tutuklandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre 27 Kasım 2017 tarihinde Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde, elektrik malzemesi satan bir iş yerine giren baba-oğul, müşteri gibi davranarak çeşitli malzemeyi çaldılar.

Çalınan malzemeleri montlarının ceplerine ve bellerine saklayan şahısların, iş yerinden anlaşılmasından sonra olay ortaya çıktı.

Elde edilen güvenlik kameralarını çok iyi takip eden Körfez İlçe Asayiş Şube ekipleri, aynı şahısların daha önce de Yeni Yalı Mahallesi’nde bir AVM’de yer alan malzeme satan iş yerinden hırsızlık yaptığını belirledi.

Şahsıların tespit edilmesinden sonra sıkı bir çalışmaya giren polis, önce zanlı baba-oğulun kimliğini tespit etti. Ardından da Gebze’de oturdukları belirlendi ve yine günlerce süren yakın takibin ardından Cebreş G. evinde yakalandı. İkinci zanlının da kimliğinin belirlendiği ve arandığı öğrenildi.

Sorgusundan sonra Körfez Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.