“Esnafın Başkanı Şener Söğüt”

Ziyaret sırasında Platform adına Ahmet Sinan Fidan, Hakkı Çakır ile Vedat Kılıç’tan oluşan heyet, esnafın istediği çalışmaların yerine getirilmesi sebebiyle Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

AGADERE ESNAF PLATFORMU

‘’SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR’’

Fidan, Çakır ve Kılıç, Ağadere Caddesi’ndeki esnafımızın aydınlatma, tuvalet ve bakım-onarım taleplerinin yerine getirildiğini belirterek, “Başkanımız esnafımızın bir dediğini iki etmiyor. Bizler kendisini adeta “Esnafın Başkanı” olarak görüyoruz. Kendisine hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TİCARETİN CANLANMASI İÇİN

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “İlçemizde ticaretin gelişmesi adına gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Esnafımızı da bu açıdan destekliyoruz. Gelen talepleri en kısa sürede yerine getirmeye kararlıyız. Birlikte sürekli istişare içerisinde olarak bölgemiz ve hemşehrilerimiz için en iyisini yapmanın mücadelesini vermeye devam edeceğiz” dedi. Buluşma sonunda Ahmet Sinan Fidan, platform adına Başkan Söğüt’e çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.