FİTNAT GÜNDÜZ DÖRDÜNCÜ DÖNEMDE DE SEÇİLDİ
 

Körfez Atalar Mahallesi’nde Gündüz dönemi bozulmadı. Daha önce eşi Murat Gündüz tarafından iki dönem yapılan ancak, trafik kazası nedeniyle eşinin bırakmasıyla muhtarlığı devralan Fitnat Gündüz, 4. Dönemde de kazandı.

Yaptığı çalışmalarla mahalleli tarafından takdir edilen Fitnat Gündüz, daha yapmayı düşündüğü çok faaliyet olduğunu söyleyerek yeniden göreve talip oldu ve kazandı.Bayan muhtarlar arasında rekora sahip olan Fitnat Gündüz, mahallelinin özellikle çevre konularında sorunlarıyla ilgilenmesiyle tanınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.