Herekeli Muhtarlar Okudan’ı Ağırladı

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde bölgelerinde mahalle muhtarlıklarını kazanan isimlere yönelik tebrik ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Okudan, geçtiğimiz gün de Hereke bölgesindeki mahallelere uğradı ve seçimde başarılı olarak halkın teveccühü ile muhtar seçilen isimlerle bir araya geldi.

MUHTARLARA SERİ ZİYARET

İlçe Başkanı Okudan; Agah Ateş Mahallesi Muhtarı Mahmut Uyumaz, Hacı Akif Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölük, Kışladüzü Mahallesi Muhtarı Selami Örgüç, 17 Ağustos Mahallesi Muhtarı Ahmet Elmas, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Can ve Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarı Yusuf Öner’i ayrı ayrı ziyaret ederek, kendilerini kutladı.

BAŞKAN’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Buluşmalarında mahalle muhtarlarına hediyelerini de takdim eden AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, “Muhtarlarımız hizmet zincirinin ilk halkasıdır. Yerel yöneticilerle halkımız arasındaki köprü görevini görüyorlar. Geçtiğimiz yerel seçimleri kazanarak başarılarını ortaya koyan muhtarlarımızla bir araya geldik ve kendilerine başarı dileklerimizi ilettik. Kendilerinin her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817