Hisareyn Kapalı Pazar yerinde ilk Pazar kuruldu
Gölcük Belediyesinin projelerinden birisi olan Hisareyn Karaköprü Mahallesinde kurulan Kapalı Pazar yeri projesi tamamlanarak bölge halkına hizmet vermeye başladı. Hisareyn'de vatandaşların ve pazarcıların istekleri doğrultusunda yapılan Kapalı Pazaryeri, Bölge halkının tüm ihtiyaçlarını  en güzel şekilde karşılayacak kapasitede.

Hisareyn Kapalı pazarında Sebze,meyve,konfeksiyon,müstahsil,peynir ve zeytinciler gibi çeşitli gruplardan seyyar pazarcılar tezgah açarak halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kapalı Pazaryerinin  İlk Pazar gününde Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, Zabıta Amiri Salih Kılıç, Zabıta personeli ve Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer,Oda yönetimi,Kapalı Pazaryerinin dolaşarak Seyyar Pazarcılara hayırlı işler temennisinde bulunurken,vatandaşlara da hayırlı alışverişler temennisinde bulundular.

Hisareyn Kapalı pazaryeri, yaklaşık 3 dönümlük bir alanda yaklaşık 2 bin m2 kullanım alanına sahip olup 84 tezgahı içinde barındırırken, ayrıca Kapalı Pazar yerinde idare ve zabıta odaları, bay bayan Wc'ler, Bay ve Bayan Mescitler bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817