İKM yöneticisi intihara kalkıştı
 Böcek ilacı içerek canına kıymaya kalkan Fatih Sevinç, Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Aynı zamanda serbest muhasebeci ve mali müşavirlik yapan Fatih Sevinç’in ekonomik olarak dara düşünce müşterilerine ait paraları zimmetine geçirdiği, ortaya çıkınca da canına kıymak istediği iddia ediliyor.

Öte yandan Fatih Sevinç iddiaları yalanladı, “Öksürük şurubu yerine böcek ilacı içmişim. Farkına varınca hemen tükürdüm. İntihara kalkışmadım, ekonomik sıkıntım da yok. Sağlık raporumda da böcek ilacını az miktarda içip zehirlendiğim yazıyor” dedi.

Evli ve bir çocuk babası olan Fatih Sevinç, 3 ay sonra ikinci kez baba olacak. Hastanede tedavisi süren Fatih Sevinç’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.