banner2779
banner2752
banner2750

Kadın polisler hayat kurtardı
 Edinilen bilgilere göre; Gebze Arapçeşme Mahallesi 1605 sokak üzerinde bulunan bir inşaatın en üst katına çıkan genç kadın iddialara göre bir süre önce imam nikahlı eşi tarafından terk edilince intihar girişiminde bulunmak istedi. Çıktığı binanın en üst katında korku dolu anlar yaşatan genç kadını gören çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ekipleri ve emniyet güçlerine haber verdi. Hemen olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

KADIN POLİSLER DEVREYE GİRDİ!

Olay yerine gelen polis ekipleri intiharcı kadını çıktığı binanın çatı katından indirmek için uzun uğraşlar verdi. Fakat ekiplerin vermiş olduğu uğraşlar yetersiz kalınca devreye bu kez kadın polisler girdi. Eşi tarafından terk edilen ve bunalıma girip ölüme atlamak isteyen Gülay’ı Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan kadın polisler ikna edip aşağı indirdi. Daha sonra ise genç kadın kontrol maksatlı Fatih Devlet Hastanesine götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751