Karabalık, açılışlarda
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Konak ve Orta Mahallede kendi iş yerlerini açan Kartepelilerin heyecanına ortak oldu. Hayırlı olsun dilekleri eşliğinde iş yerlerinin açılış kurdelesini kesen Başkan Karabalık, Kartepe’de ticaretin gelişmesine katkı veren işletmecileri tebrik etti.

 

İkram Sofrası açıldı

 

Cuma namazı çıkışı Kamil Gözükara’nın sahibi olduğu İkram Sofrası’nın açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Pide, kebap ve lahmacun üzerine 90 metrekarelik alanda 40 kişi kapasiteli İkram Sofrası’nda 5 personel görev yapacak. 13 yıl sonra ilk iş yerine kavuşan Kamil Gözükara’ya bol, bereketli kazanç dileğinde bulunan başkana açılışta Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri, meclis üyesi Yusuf Özdemir, belediye meclisi aday adayı Nevzat Sanat ve çok sayıda konuk eşlik etti.

 

Üç Kardeşler Kebap Lahmacun Salonu

 

Arslanbey Orta Mahallesinde hizmet verecek Üç Kardeşler Kebap Lahmacun Salonu açılış kurdelesini de kesen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Tanıdığımız bildiğimiz insanların kendi iş yerlerine kavuşmaları çok güzel. Bu mutluluğa ortak olmak çok güzel. Kartepe’de ticaretin gelişimine katkı veren esnaflarımıza hayırlı ve bereketli bol kazançlar dilerim” dedi. Siyasilerin de ilgi gösterdiği açılışta Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın yanı sıra Kartepe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Üzülmez ve MHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yılmaz Dizdaroğlu da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817