Karabalık’tan okul ziyareti
 Bir süre önce Arslanbey Ortaokulu idareci ve yöneticilerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kendisinden talep edilen konular hakkında gelinen noktayı yerinde görmek için okula iadeyi ziyarette bulundu. Eski bir eğitimci olan ve görev yaptığı süre içinde eğitim kurumlarına destek vermeye özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz, mahalle başkanı ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.

 

Arslanbey İlkokul Müdürü Ahmet Batmaz ve Ortaokul Müdürü Ramazan Koyuncu ile okul aile birliği yöneticileri ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Karabalık, daha önce kendisine iletilen taleplerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul idarecileri ve yöneticileri başta bahçe düzenlemesi olmak üzere okula verdiği destek ve katkıları için başkana teşekkür ettiler. Başkan Karabalık da, eğitim ve öğretim konusunda çocukların başarısı doğrultusunda belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Karabalık, etrafında sevgi çemberi oluşturan çocuklarla sohbet edip ailelerine selam söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.