KAYMAKAM BİLGİN İÇİN VEDA YEMEĞİ

Körfez ilçede yaklaşık üç yıldan bu yana görev yapan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile Mersin’in Mezitli ilçesine kaymakam olarak atanmıştı. İlçede veda turuna çıkan, kişi ve kurumları ziyaret ederek vedalaşan Kaymakam Bilgin için önceki gün bir yemek düzenlendi. Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi öncülüğünde tertiplenen veda yemeği Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Büyük ilgi gösterilen veda yemeğine katılanlar arasında; Kaymakam Bilgin’in yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, MHP İl yöneticilerinden Gürbüz Aslan, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

SÖĞÜT VE AKIN KONUŞTU

Törende konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kaymakam Bilgin ile çok uyumlu bir çalışma dönemi yaşadıklarını belirterek, “Kendisinden başarıları ile söz ediyoruz. Yeni görevde kendilerine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın da Kaymakam Bilgin ile uzun süredir birlikte görev yaptıklarını, kendisinin başarılı çalışmalarına Mersin’de devam edeceğine inandığını dile getirdi.

“MERSİN’DE BİR KAPINIZ VAR”

Gecenin sonunda konuşan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin de, Körfez ilçede çok özel diyebileceği üç yılı geride bıraktığını, açıklanan son kararname ile de Mersin’in merkezi ilçelerinden Mezitli’ye atandığını söyledi. Kaymakam Bilgin, “Buradan güzel duygularla ayrılıyorum. Artık Mersin’de de bir kapınız var. Körfez ilçenin yeri bende çok ayrıdır” diye konuştu. Söz alan konukların iyi niyet dileklerini ilettiği programda belediye başkanı Şener Söğüt, Kaymakam Bilgin’e bir plaket verdi. Bilgin daha sonra tüm konuklarla tek tek vedalaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.