Kaymakam ve Ekibinden Genç  Ziraat Mühendisine Ziyaret

Karamürsel de doğup büyüyen ve üniversitesini bitirdikten sonra köyüne dönüp çiftçilik yapmaya başlayan ilçenin genç çiftçisi ve Ziraat Mühendisi Yusuf Güvenaltın, Karamürsel Kaymakamı Osman Bey, Aydın Adnan M. Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. İlyas Karabıyık, İlçe tarım müdürü Akın Bey ve ziraat mühendisi Sadrettin Beyefendileri misafir etti.

Dedesinden kalan tarlaları üretime kazandıran ve  doğru zamanda doğru bakımlarla bilinçli çiftçilik yapan genç mühendis hedefleri, çalışmaları, ürünleri hakkında Kaymakam bey  ve ekibine bilgi verdi.

Kaymakam Osman Aslan Canbaba; Özellikle pandemi sürecinde öz kaynaklar ile yerli üretimin öneminin tekrar anlaşıldığını ve yerli üretime tam destek verdiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817