Kazanan Türkiye oldu

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dün AK Parti Milletvekili Cemil Yaman’ı makamında ziyaret etti. Ankara’dan dönüşte ilimizde ziyaretlerde bulunduğunu belirten Milletvekili Cemil Yaman, “Cumhuriyet tarihindeki sistem değişikliği için aziz milletime başvurduk. Onlar da bunun için ‘evet’ kararı verdi. Teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve AK Parti’ye gönül verenler ile iyi bir kampanya yürüttük.

HERKES KAZANDI

Seçim bitti, kazanan Türkiye oldu. Sadece ‘evet’ diyen değil, hayır diyen de kazandı. Şimdi bizler halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getireceğiz Milletimiz ne derse biz onu yapmaya devam edeceğiz. Bugün Başkanımızı ziyaret ettik. Kendisi seçim sürecinde büyük gayret sarf etti. İnşallah yarının Türkiye’si, bugünün Türkiyesi’nden çok daha güçlü olacaktır” ifadelerini kullandı.

DAHA HIZLI VE GÜÇLÜ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da ziyareti nedeniyle AK Parti Milletvekili Cemil Yaman’a teşekkür ederken, “16 Nisan’da yaptığımız referandum, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimiydi. Halkımız güzel ve doğru bir tercih yaptı. Kazanan Türkiye oldu, insanlık âlemi oldu, mazlumlar oldu. Yeni bir sistemde daha hızlı ve güçlü hareket edebilen bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Sonuçlar ilçemize, ilimize ve Türkiye’ye ve insanlık âlemine hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.