Kısa Sürede Rekor STK Ziyareti

Kurulduğu günlerde insanların yanlarında gözükmeye dahi korktuğu İYİ Parti’de her çalışma yoğun kalabalıkla, halkın ilgisiyle karşılanıyor.

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, STK’lara yönelik yeni bir çalışma programı hazırlamış ve bunun için de İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli başta olmak üzere isimleri görevlendirdi. Ardından da çalışmaları yakından takip ederek uygulamanın uyum içinde devam etmesini sağladı.

Alınan çalışma programı doğrultusunda harekete geçen Güner Çiçekli ve ekibi 20 gün gibi kısa sürede 80 STK’yı yerlerinde ziyaret ettiler. Her ziyaretlerinin kalabalık katılımla gerçekleştiğini belirten Güner Çiçekli, “Konuşulanın daha da fazlası ilgiyi ziyaretlerde görüyoruz. Randevu talep ettiğimiz her STK bizi güler yüzle ve ilgiyle karşıladı. Ziyaretlerde partimiz hakkında bilgi verdik, Genel Başkanımızın bu konudaki mesajlarını ileterek taleplerini, beklentilerini, sorunlarını not aldık. Şimdi bunları raporlara dökeceğiz ve Genel Başkanımızın bizzat kendisine ileteceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.