Kocaeli 61 FK 1- 2 Körfez Gençlerbirliği

Kocaeli Amatör Futbol U16 Ligi B Grubunda 30 Kasım pazar günü oynanan karşılaşmada Körfez Gençlerbirliği SK U16 Futbol takımı zorlu rakibi Kocaeli 61 FK’yı 1-2 yenerek yoluna kayıpsız devam etmesini bildi.

Körfez GB 1-0 geriye düştü

İzmit Cephanelik Stadı’nda sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmada iki takım da iyi mücadele ortaya koydu. Kocaeli 61 FK maçın erken sayılabilecek 12. dakikasında golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Körfez ekibi bu dakikadan sonra maça ağırlığını koyarak 22. dakikada Rüzgar Kılıç’ın attığı golle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Batuhan 35 metreden golü buldu

İkinci yarıda da maça asılan, şampiyonluk ve play of iddiasını kaybetmek istemeyen Körfez Gençlerbirliği U16 takımı Batuhan Şenyıldız’ın 35 metreden attığı şutta top kalecinin elinden sekerek ağlara gitti ve skor 1-2 oldu.

Hedef kayıpsız şampiyonluk

1-0 mağlubiyetten maçı çevirerek (1-2) galibiyete ulaşan Körfez Gençlerbirliği namağlup liderliğini sürdürerek, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız geçmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.