Körfez için gurur  verici projeler
  

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez’in vizyon projelerini inceledi, “Gurur duydum” ifadesini kullandı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu ağırladı. Körfez’deki değişimi yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeler gerçekten Körfez’in vizyonuna yakışan projeler” ifadelerini kullandı.

BİLGİ ALDI, TEBRİK ETTİ

Başkan İsmail Baran, daha sonra yapımı devam eden Sarnıç Han ve ikinci etap çalışmalarının devam ettiği Hereke Kalesi hakkında minyatürleri üzerinden Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na bilgi verdi. İki projenin de ilçe için önemli olduğunu belirten Katırcıoğlu, “Bu projelerin Körfez’de hayata geçeceğini görmek gerçekten gurur verici” ifadelerini kullandı ve Başkan İsmail Baran’ı tebrik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.