Körfez SP’liler İftarda Buluştu

Saadet Partisi (SP) Körfez İlçe Teşkilatının geleneksel iftar organizasyonu önceki gün gerçekleşti. Yeniyalı Mahallesi’ndeki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yüzlerce partili ile yakınlarının katılımı ile gerçekleşen iftar organizasyonunda SP’li yöneticiler iktidar mesajları verdi. Yönetimi ile birlikte buluşmanın ev sahibi olan ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı, iftara ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti.

GENİŞ KATILIM VARDI

Düzenlenen SP’nin geleneksel iftarına ilçe başkanı Tahtalı’nın yanı sıra; il başkanı Halil Kayın, SP Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler, SP Genel İdare Kurulu Üyesi ve Körfez Belediyesi Meclis Üyesi adayı Recep Sarıdoğan, muhtarlar ve yeni dönem muhtar adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

“SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Törende konuşan SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, “Dostlarımızı bu çok özel iftar toplantımızda bizimle birlikte olduğunu görmek hepimizi çok sevindirdi. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde 31 Mart’ta yapılacak olan önemli bir seçim var. Bu seçimde inşallah milletimizin de teveccühü ile Körfez ilçemizi ve her bir vatandaşımızı yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşturacağız” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN ADAY KÜÇÜKEMİRLER PARTİLİLERİ SELAMLADI

Partilileri selamlayan SP Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler de konuşmasında “Güçlü bir yapı ile hareket ediyoruz. Teşkilatımızın desteği ile inşallah 31 Mart’ta Körfez ilçemizi gerçek hizmetlerle buluşturmak için yola çıkacağız. Seçimleri kazanacağız ve hedefimize hep birlikte ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817