KÖRFEZ'DE 1. BARAN DÖNEMİ BAŞLADI..!
Haber : Burhan YARAR/KOCAELİ

 Körfez Belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Ak Parti'li İl Başkanı Mahmut Civelek,Körfez Belediyesi eski Başkanı 
Yunus Pehlivan, yeni başkan İsmail Baran, ilçe başkanı, il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda partili ile meclis üyeleri katıldı.Törende duygu dolu anlar yaşandı.




BARAN  :PEHLİVAN KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM
Devir teslim töreni sırasında konuşan İsmail Baran, “Körfez ilçemize 10 yıldır güzel hizmetlerde bulunan Yunus kardeşime teşekkür ederim. Beş yıl mesai arkadaşlığı yaptık. Körfez’e hayırlı hizmetleri hep birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi. Daha sonra söz alan Pehlivan, “Yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. 2014 seçimiyle birlikte AKP kadrolarını göreve getiren Körfez halkına teşekkür ediyoruz. Körfez halkı hizmetin en iyisine layık” dedi.




PEHLİVAN : ADALET VE VİCDAN TERAZİNİZ HEP YANINIZDA OLSUN
Çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden Pehlivan,  “Belediye başkanları koltuk ve masadan onur alan insanlar değildir. O koltuğa, masaya şeref katan insanlardır. Şu dakikadan itibaren yakasında parti rozeti olmayacak. Bu şehirde yaşayan herkesin başkanı olacak. Bu nedenle adalet ve vicdan terazisi hep yanında olacak. Bizler buna dikkat ettik” ifadelerine yer verdi. Son olarak söz alan Civelek ise, “Artık yüzümüzü hizmete döndük” şeklinde konuştu. 

 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.