Körfez’de Nisan ayı meclisi yapıldı
 Körfez Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı, Körfez Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlık yaptığı meclis toplantısına; siyasi parti temsilcileri ve STK üyeleri de izleyici olarak katıldı. Encümen ve ihtisas komisyonları üyelerinin belirlendiği meclis toplantısında; Denetim Komisyonu’nun 2016 yılına ait rapor sunumu yapıldı ve 2016 yılı faaliyet raporu görüşüldü.


KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması sonrası önce komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Encümen üyeliğine; Abdullah Parlak, Murat Yazar ve Halil Küçük seçildi. Komisyon seçimlerinin de tamamlanmasının ardından 2016 yılı Faaliyet Rapor okundu ve oylandı. Oylama öncesinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan yatırımları ‘ben-sen’ anlayışıyla değil, ‘biz’ anlayışı ile hayata geçirdiklerini belirtti.

HALKIMIZLA BİRLİKTE BAŞARDIK

2017 yılında da 230 milyon liralık bütçe oluşturduklarını ve bunun 130 milyon lirasını yatırımlara ayırdıklarını belirten Başkan İsmail Baran, “İlçenin ihtiyacı ne ise buna göre sistematik bir şekilde önceliklerimizi belirleyerek yola çıkıyoruz. Yakaladığımız başarı sadece benim değil, ekibimin, meclis üyelerimin ve en önemlisi de halkımızın. Çünkü halkımızın bize olan desteği her zaman büyük oldu” ifadelerini kullandı. 2016 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edilirken, mayıs ayı meclis toplantısının da 3 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.


 

SEÇİLEN ENCÜMEN VE İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ

 

Encümen Üyeleri: Abdullah Parlak, Murat Yazar ve Halil Küçük

Plan ve Bütçe Komisyonu: Ömer Yılmaz, Kadir Aydoğdu, Murat Yazar, Tayfun Balıkçı ve Ali Kanbur.

İmar ve Şehircilik Komisyonu: Fadıl Durmaz, A. Sinan Fidan, Şener Söğüt, Engin Taşdemir, Mehmet Gümüş.

Kültür, Turizm ve Sanat Komisyonu: Pınar Uysal, Emin Yıldız, Ömer Yılmaz, Eyüp Öztürk, Nilgün Solakoğlu.

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Yusuf Baki, Hayati Şaştım, A. Rıza Aydın, Nilgün Solakoğlu ve Olcay Doğramacı.

Sosyal Hizmetler Komisyonu: Nigar Yağız, Metin Dan, Pınar Uysal, Eyüp Öztürk ve Nilgün Solakoğlu.

Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu: Orhan Kansoy, Nigar Yağız, Mehmet Şahin, Ali Kanbur ve Nilgün Solakoğlu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.