banner2779
banner2752
banner2750

Körfezli Hacı Adaylarını Başkan Baran Uğurladı

Körfezden kutsal topraklara hac ibadetini yapmak üzere yola çıkan hacı adayları için Yeniyalı Mahallesi’nde uğurlama programı gerçekleştirildi. Hacı adaylarının yakınlarının katıldığı uğurlama programında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir konuşma yaparak Kutsal Topraklara gitmek üzere olan hacı adaylarına hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.  Dua ve ilahilerle uğurlanan 61 hacı adayı, kendilerini unutmayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Körfezli hacı adaylarını mahallelerinde ziyaret eden ve yolculukları öncesi hayır dualarıyla uğurlayan Başkan Baran, “ Kutsal topraklara yapacağınız yolculuk öncesi hepinize hayırlı yolculuklar dilerim. Allah niyetlerinizi kabul etsin. Mübarek topraklara giderken bizim selamlarımızı, yine mübarek topraklara, Resulullah Efendimize ulaştırınız. İnşallah Körfez ile birlikte güzel ülkemize, Türkiye’mize, bütün İslam alemine, şu anda sıkıntı ve üzüntü içinde olan bütün mübarek topraklarımıza, bütün insanlık alemine, insanlık aleminin barışına, huzuruna, kardeşliği için dualar ediniz. Tüm hacı adaylarımıza iyi yolculuklar diliyorum. Yapacakları ibadetlerin kabul olmasını Yüce Rabbimizden temenni ediyor, sağ salim hac görevlerini yaparak dönmeleri için dua ediyoruz.” dedi.

Hac yolculuğuna çıkacak olan hacı adayları için mevlit okunurken katılanlar hep birlikte dualar ettiler. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Baran, hacı adayına hazırlattığı çeşitli hediyeler takdim edildikten sonra dua ve tekbirlerle otobüslere bindirildi. Körfez İlçe Müftü vekili Selami Aykul’un ettiği dualarla yola çıkan hacı adayları duygu yüklü anlarla yakınları tarafından uğurlandı. Yaklaşık 45 gün kutsal topraklarda kalacak olan hacı adayları Kurban Bayramında sonra memleketlerine dönecek. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751