KURBAN PAZARINDAN SATICILAR MEMNUN
 İzmit Belediyesi tarafından Solaklar Yolu üzerinde 22 dönümlük bir alana yaptırılan Modern Kurban Pazarı’nda yurdun dört bir yanından satıcılar bulunuyor. Kars’tan, Afyon’dan Kütahya’dan velhasıl yurdun çeşitli yerlerinden gelerek kurban satan satıcılar”  çok güzle bir ortamda satışlarımızı yapıyoruz. Böylesine güzle bir yerde bulunup satış yapmaktan çok mutluyuz. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a böyle güzle bir tesis yaptırdığı için ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

 

HER KESEYE GÖRE KURBAN

 

Kurban satıcılarından İsa Karadayı da , pazarda  her keseye göre kurbanlık bulunduğunu belirterek” küçükbaş kurbanlıklar 600-1500 Lira, büyükbaş kurbanlıklar da 4000-14.000 Lira arasında satılıyor. Her satışta pazarlık payı da bulunuyor. Kurbanlıkların 3/2’sini sattık. Arefe gününe kadar satışları tamamlarız” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817