banner2779
banner2752
banner2750

   Mezar Ziyaretine Gelen Şehit Aileleri Çiçeklerle Karşılandı

 

Vatandaşın sevincinde de hüznünde de yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mezar ziyaretine gelen Şehit Aileleri ve diğer vatandaşları yalnız bırakmadı. Bu vatan için şehit olmuş evlatlarını mezarları başında ziyarete gelen Şehit Aileleri ve diğer ziyaretçiler, Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çiçek ve bayram lokumları ile karşılandı.

 

ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ BIRAKILMADI

Onlar vatanın bekası ve milletin geleceği için canlarını severek şehadet şerbetini içti. Arkalarında bıraktıkları aileleri onları her zaman ve özellikle Bayram öncesi mezarın başında ziyarete geliyor. Bu Kurban Bayramı öncesinde şehitlerini ziyarete gelen aileler, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamıyla Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çiçekler ve bayram lokumları ile karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751