MHP KÖRFEZ'DE SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Çalışmalar kapsamında ilk olarak Körfez Erzurumlular Derneği ziyaret edildi. Erzurumlular Dernek başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetimi ile dernek üyeleri, kalabalık gurupla MHP gurubunu misafir ettiler.

Ziyaret sırasında ilçe ile ilgili konular ve yaklaşan yerel seçimler konuşuldu. Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, MHP’nin izlediği politikayı desteklediklerini ve Erzurumlular olarak her siyasi partiye aynı ölçüde yaklaşım içinde bulunduklarını söyledi.

MHP Gurubu daha sonra da Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş’ün yaptığı Amasyalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Burada da yine güncel konular ve partinin yaklaşan seçim öncesi çalışmaları, izleyeceği yol konuşuldu. Zeki Gürsu, ziyaretler sırasında gösterilen ilgi ve yakınlıktan memnun olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817