MHP’li Demirbaş’tan  Söğüt’e Kutlama Ziyareti

Başkan Söğüt, bugün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin yöneticilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Söğüt’e tebriklerini iletti.

KALABALIK HEYETLE GİTTİ

Demirbaş’a ziyareti sırasında MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, MHP kontenjanından belediye başkan yardımcılığına atanan Ahmet Erdemiş, meclis üyeleri ve MHP’li yöneticiler eşlik etti. Makamında Demirbaş ve beraberindekileri kabul eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, seçim sürecindeki destekleri dolayısıyla yeniden MHP’li yöneticilere teşekkür etti ve kendileri ile birlikte beş yıllık çalışma dönemini geçireceklerini ifade etti.

SÖĞÜT’E BAŞARILAR DİLEDİ

Söğüt, “Cumhur İttifakımızın değerli bileşenlerinden MHP’li yöneticilerimize ve il başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki beş yılı çok iyi bir şekilde geçireceğiz. Yapmak istediğimiz yeni hizmetlerimiz var. Körfez ilçemize yine çok görkemli projelerimiz olacak” dedi. Buluşmada konuşan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş da Söğüt’e çalışmalarında başarılar diledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817