Öztürk’ün 5. Dönem Gururu

31 Mart seçimlerinde yeniden gösterilen teveccühün kendisi için büyük bir gurur vesilesi olduğunu dile getiren Öztürk, seçime rakipsiz olarak girdiğini de sözlerine ekledi.

“BÜYÜK GURUR YAŞADIM”

Aynı zamanda Körfez Muhtarlar Derneği başkanı da olan Engin Öztürk, “2004 yılında şahsıma emanet edilen Kutluca Köyü muhtarlığına dördüncü defa rakipsiz olarak girdim ve milletimizin teveccühü ile tekrar muhtar seçildim. Benimle devam kararı alan mahalle halkımızın bize yaşattığı gururu kelimeler ile tarif etmem imkansız. Bu zamana kadar olduğu gibi ömrümüz oldukça bize güvenen komşularımızın başını öne eğdirmeden canla başka sizlere hizmet etmek tek gayemizdir.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Rabbim hayırlı hizmet yolunda yardımcımız olsun. Başta mahallemizin kanaat önderi büyüklerimize her daim desteğini hissettiğim komşularımıza ve tüm Kutluca halkına teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.