PASHAZADE TÖRENLE HİZMETE GİRDİ


Gürbüz Aslan’ın oğulları Güray ve Gürkan Aslan’ın sahibi oldukları Pashazade İşkembe – Kebap – Kokoreç adlı işletmenin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Körfez Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi No: 95 adresinde hizmet veren işletmenin açılışında Aslan kardeşleri dostları da yalnız bırakmadı. Törene katılanlar arasında; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Türk Kızılay Derince Şube Başkanı ve KSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Malo, MHP İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Aslan ve işletme sahipleri, Kars Akbaba ve Cerme Köyleri Derneği Başkanı Harun Bozkurt ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

KURT BOL KAZANÇ DİLEDİ

Açılış öncesinde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Yeni işletmemizin hem sahiplerine ve hem de ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İşletme sahibi olan genç kardeşlerimi de tebrik ediyorum. Burasının kendilerine bol kazanç kapısı olmasını temenni ediyorum” dedi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında işletme sahipleri Güray ve Gürkan Aslan kardeşleri kutladı.

ÖNCE DUA, SONRA AÇILIŞ

Gençlerin böyle bir iş yerini ilçelerine kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren Başkan Söğüt, “Tebrik ediyoruz. Bu girişim örnek bir çalışmadır. Gençlerimizin en iyi hizmeti halkımıza vereceğine inanıyoruz. Kendilerini bir kez daha kutluyorum” dedi. Son olarak konuşan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise işletmenin hayırlı olması temennisini dile getirdi. Konuşmalar sonrasında yapılan duanın ardından Pashazade İşkembe – Kebap – Kokoreç adlı iş yerinin açılışı davetli protokol tarafından yapıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.