REKTÖR CANTÜRK’TEN KOCAELİSPOR’A MORAL ZİYARETİ

Yeşil Siyahlı temsilcimiz, pazar günü İzmir deplasmanında Ligin köklü takımlarından Altay ile karşı karşıya gelecek. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.

REKTÖR CANTÜRK’TEN ZİYARET

Bu çok önemli maç öncesinde takıma moral ve destek ziyaretleri de divam ediyor. Kentin dinamiklerinin her fırsatta yanında yer aldığı Kocaelispor’a son destek ziyareti Kocaeli Üniversitesi’nden yapıldı. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, takımın önceki gün yapılan antrenmanını ziyaret etti ve ekibe başarılar diledi.

KOYUN TEŞEKKÜR ETTİ

Takıma tatlı ikramında bulunan kulüp başkanı Engin Koyun ve yönetimi ile bir araya gelen Cantürk, takımdan Altay maçında galibiyet ve 3 puan beklediklerini diye getirdi. Buluşma sonrasında bir açoklama yapan Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun ise “Nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran, Altay SK maçı öncesi takımımıza tatlı ikramında bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e ve beraberindeki heyete şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.