Söğüt, “Gençlik Merkezleri Yapacağız”

Yapacağı projeler için her kesimin fikrini aldığını belirten Söğüt ‘ortak akıl’ vurgusu yaptı.

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Türk Eğitim Sen Körfez Şubesini ziyaret etti. Körfez Şube Başkanı Halim Bayar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette sendika yöneticileri, üyeleri ve okul müdürleri de hazır bulundu. Ziyarette açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Halim Bayar’ın akabinde, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu  birer selamlama konuşması yaptılar. İlçe başkanları konuşmalarında Cumhur ittifakının önemine değinerek ülkenin bekası için aynı yolda yürüdüklerinin ortak mesajını verdiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte yeni ve çok güzel projelere imza atacaklarını söyleyen AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt “Biz kentimize yapılan hizmetlerin devamı için desteklerinizi istiyoruz. Tecrübemiz ile yapacağımız çalışmalarla ilçemizi, şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız.” İlimtepe yolundan, kent meydanına, gençlik merkezlerine hayata geçirecekleri projeleri sendika üyelerine anlatan Söğüt “Her bölgede gençlik merkezleri yapacağız. Bu merkezlerde gençlerimiz boş vakitlerini, dolu uğraşlar ile değerlendirecekler. Gençler bizlerin geleceği, eğitimini verdiğiniz gençlerimizin vakitlerini daha kıymetli geçirecekleri o mekanlara ihtiyaçları var. Biz inşallah önümüzdeki dönem gençlerimizin o ihtiyaçlarına da cevap vermiş olcağız.”  şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından toplantı sorulan, soruların cevaplanması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817